Hjemmet

    Smørstegt paneret fiskefilet

    Smørstegt paneret fiskefilet

    Del på

    Lækre fiskefileter med panering - her viser Katrine Klinken dig, hvordan du nemt panerer og steger fiskefileter.

    Af Katrine Klinken 16.jan.2016 Mad

    28 MIN.

    Smørstegt paneret fiskefilet til 4 personer

    Smørstegt paneret fiskefilet

    Arbejdstid: 20 min.
    Stegetid: 6-8 min.


    4 store fiskefileter f.eks. rødspætte eller skrubbe
    1 dl hvedemel
    2 tsk. salt og friskkværnet peber
    1 stort æg
    2 dl rasp
    50-75 g smør


    Tilbehør:
    Citron, rugbrød eller kartofler og grønsager

    Sådan laver du smørstegt paneret fiskefilet

    1. Vend fiskefileterne enkeltvist i mel krydret med salt og peber.

    2. Dyp derefter på begge sider i sammenpisket æg.

    3. Vend fiskefileten på begge sider i rasp.

    4. Læg fiskefileterne på en slip-let pande med gyldent smør og steg ved middelvarm ca. 3 min. på hver side, til fisken er sprød og gennemvarm. Nyd straks fisken med citron, evt. på et stykke rugbrød eller med kartofler og grønsager.

    Del på
    Kommentarer (0)
    Henter...