VIDEO: Sådan steger du en fiskefilet
VIDEO: Lækre fiskefileter med panering - her viser Katrine Klinken dig, hvordan du nemt panerer og steger fiskefileter.
Ingredienser
Smørstegt paneret fiskefilet
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 6-8 min.
4 store fiskefileter f.eks. rødspætte eller skrubbe
1 dl hvedemel
2 tsk. salt og friskkværnet peber
1 stort æg
2 dl rasp
50-75 g smør
Tilbehør:
Citron, rugbrød eller kartofler og grønsager
Sådan laver du smørstegt paneret fiskefilet
1. Vend fiskefileterne enkeltvist i mel krydret med salt og peber.
2. Dyp derefter på begge sider i sammenpisket æg.
3. Vend fiskefileten på begge sider i rasp.
4. Læg fiskefileterne på en slip-let pande med gyldent smør og steg ved middelvarm ca. 3 min. på hver side, til fisken er sprød og gennemvarm. Nyd straks fisken med citron, evt. på et stykke rugbrød eller med kartofler og grønsager.