SPONSORERET indhold

    VIDEO: Sådan steger du en fiskefilet

    ×

    Din Bedømmelse

    Tak for din bedømmelse!

    VIDEO: Lækre fiskefileter med panering - her viser Katrine Klinken dig, hvordan du nemt panerer og steger fiskefileter.

    Af: Katrine Klinken Foto: ViDiBili Film
    16. jan. 2016 | Opskrift | Hjemmet
    Smørstegt paneret fiskefilet til 4 personer | Total: 28 min

    Ingredienser

    Smørstegt paneret fiskefilet

    Arbejdstid: 20 min.
    Stegetid: 6-8 min.


    4 store fiskefileter f.eks. rødspætte eller skrubbe
    1 dl hvedemel
    2 tsk. salt og friskkværnet peber
    1 stort æg
    2 dl rasp
    50-75 g smør


    Tilbehør:
    Citron, rugbrød eller kartofler og grønsager

    Sådan laver du smørstegt paneret fiskefilet

    1. Vend fiskefileterne enkeltvist i mel krydret med salt og peber.

    2. Dyp derefter på begge sider i sammenpisket æg.

    3. Vend fiskefileten på begge sider i rasp.

    4. Læg fiskefileterne på en slip-let pande med gyldent smør og steg ved middelvarm ca. 3 min. på hver side, til fisken er sprød og gennemvarm. Nyd straks fisken med citron, evt. på et stykke rugbrød eller med kartofler og grønsager.