Snitte med rejesalat og agurk
SPONSORERET indhold

Snitte med rejesalat og agurk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
23. feb. 2012 | Opskrift | Hjemmet
(8 snitter)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Ingredienser:
150 g pillede rejer (evt. optøede, afdryppede)
100 g hvidløgsflødeost eller flødeost naturel
ca. 1 spsk fløde eller mælk
2 spsk små dildkviste
evt. salt og friskkværnet peber
1 agurk
2-3 tynde skiver sandwichbrød

  1. Rør rejerne sammen med flødeost og fløde eller mælk til cremet konsistens.
  2. Tilsæt dildkviste og smag til med salt og peber.
  3. Skær 8 lange agurkestrimler med en skrællekniv.
  4. Skær brødskiverne ud i runde skiver evt. med en kageudstikker.
  5. Sæt en skefuld rejesalat på brødet og vikl en agurkestrimmel udenom.
  6. Pynt med dild.