Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 35 min.
Ikke fryse-egnet
Dej:
150 g hvedemel
75 g sukker
75 g koldt smør
(eller 1 rulle færdigkøbt tærtedej)
Fyld:
35 g smør
3 spsk sukker
1 dl kokosmel
1 æg
3 spsk mel
1 moden mango
1 spsk sukker
1 tsk fintrevet citronskal
- Tænd ovnen på 180 grader. Bland mel og sukker og hak det kolde smør i, til det bliver en krymmeldej. Pres dejen ud i en lille bradepande (18x26 cm) foret med bagepapir.
- Sæt den i ovnen 15 min. Rør smør og sukker blødt og rør kokosmel, æg og mel i. Skræl mangofrugten, skær den igennem på hver side af den flade sten og skær frugtkødet i tynde både.
- Bred kokosmassen ud på den forbagte bund. Læg mangoskiverne tæt ovenpå og drys med sukker rørt med citronskal.
- Sæt formen tilbage i ovnen ca. 20 min. Lad kagen afkøle på en rist og skær den i snitter.