Snobrød med grillpølser
SPONSORERET indhold

Snobrød med grillpølser

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre snobrød med ketchup og grillpølser - en sikker vinder til sankthansaften, eller andre gode stunder, hvor man samles omkring et bål.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
17. jun. 2013 | Opskrift | Hjemmet
10 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 45 min. (+ optænding af bål eller grill)
Hævetid: ca. 1 time
Bage/stegetid: ca. 30 min.
Ikke fryse-egnede
3 dl lunkent vand
25 g gær
2 tsk groft salt
200 g fuldkornsmel
ca. 300 g hvedemel
75 g smør (blødt)
10 grillpølser
Tilbehør: tomatketchup og sennep

  1. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt, fuldkornsmel og gradvist hvedemel. Ælt dejen godt. Lad den hæve i ca. 30 min. Afbark 10 pinde og smør dem med smør. Pindene skal være mindst lige så tykke som grillpølserne.
  2. Tril dejen ud i 10 tynde pølser og sno hver i et tyndt lag omkring en pind. Lad dejen efterhæve på pindene i ca. 20 min. Bag brødene over gløderne på bålet i 20-30 min., til de er gennembagte og gyldne hele vejen rundt.
  3. Grill pølserne på alle sider ved middel varme på en grillrist over gløder i et bål eller på en havegrill, til de er gennemvarme. Tag snobrødene af pindene og kom en pølse ind i hver. Spis dem evt. med ketchup og sennep.