Bløde cookies med chokolade
Foto: Tia Borgschmidt | De lækre cookies er sprøde i kanten og dejligt bløde og seje i midten.
Hendes Verden

Cookies med chokolade og peanuts

Soft chokocookies

Del på

Lækre cookies med den helt rigtige bløde kerne og sprød kant. Denne portion giver ca. 30 cookies med chokoladestykker og saltede peanuts. Få opskriften på cookies her:

Af Bente Nissen Lundsgaard 19.apr.2017 Mad

45 MIN.

Ca. 30 cookies

225 g blødt smør
300 g sukker
100 g mørk farin
2 æg
2 tsk. vaniljeekstrakt eller vaniljesukker
300 g hvedemel
½ tsk. salt
1 tsk. natron
75 g grofthakkede, ristede,
saltede peanuts
150 g mørk chokolade, hakket i ca. ½ x ½ cm’s stk.

Sådan bager du cookies

1. Pisk smør, sukker og farin sammen i 3-4 min. Pisk æg og vaniljeekstrakt i. Bland hvedemel med salt, natron, peanuts og hakket chokolade, og rør det i sukkerblandingen.


2. Brug ca. 1½ spsk. dej pr. kage, og form kagerne til toppe på bageplader med
bagepapir. Tryk toppene lidt flade. Der skal være god afstand mellem kagerne.

SE OGSÅ: Cheesecake med saltkaramel


3. Bag kagerne i ca. 15 min. på midterste ovnribbe ved 175 gr. (1 plade ad gangen).


4. Lad kagerne afkøle på en bagerist.

PRØV OGSÅ: Hindbærcupcakes

Læs alt om cookies
Del på
Kommentarer (0)
Henter...