Solbærsaft
SPONSORERET indhold

Solbærsaft

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
04. jul. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
2-3 flasker

Ingredienser

saften af 1 citron
1/2 l vand
500 g sukker pr. 1 l saft

  1. Skyl solbærrene, og kog dem op i en gryde med citronsaft og vand, til de brister. Hæld det i en saftpose eller i et rent klæde over en sigte. Lad saften dryppe af et par timer.
  2. Mål saften af, og beregn sukkermængden.
  3. Kog saften op igen, og rør sukkeret i. Kog saften ca. 5 min. Skum af.
  4. Hæld saften på rene skoldede flasker, og luk dem til. Opbevar saften i køleskab eller frys den, hvis den skal holde sig længe.