Sommerkrebinetter med krydderurter
SPONSORERET indhold

Sommerkrebinetter med krydderurter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Krebinetter er en af de mest populære danske favoritter. Her får du en ny krebinet-variant, med krydderurter.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
21. maj. 2012 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Stegetid: 10 min.
300 g hakket kalve- og svinekød
friske krydderurter (f.eks. persille, estragon, merian)
salt og peber
50 g durummel
10 g smør
½ spsk olie
Tilbehør: nye kartofler
og tomatsalat

  1. Ælt det hakkede kød sammen med hakkede krydderurter, salt og peber.
  2. Form det til 2-4 bøffer og vend dem i durummel blandet med lidt salt og peber. Steg dem på en pande med smør og olie ca. 5 min. på hver side.
  3. Servér f.eks. med nye kartofler og en salat af tomater med f.eks. fintsnittede forårsløg og en olie/eddikedressing.