Søtunge med agurke-stenbiderrognsauce
SPONSORERET indhold

Søtunge med agurke-stenbiderrognsauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En smuk anretning, når du vil forkæle dig selv eller har gæster. Saucen med rogn kan laves i forvejen og gemmes i køleskabet.

Af: Inge Kauffeldt Foto: Lars Ranet Opskrifter: Inge Kauffeldt
19. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

150 g søtungefilet
løvstikkeblade
salt & peber
Agurke-stenbiderrogn sauce
100 g DDV yoghurt 7%
50 g agurk
20 g stenbiderrogn (frisk eller fra glas)
salt & peber
lidt citronsaft
Tilbehør
frisk løvstikke
agurk
grønsager

  1. Skær søtungefileten i mindre stykker og læg dem lagvis med løvstikkeblade i en anretnings-ring, så fisken danner et lille tårn.
  2. Hvis du ikke har en ring, kan fisken kommes i en lille, rund form. Krydr med lidt salt og peber mellem lagene.
  3. Bag fisken i en 200° varm ovn i ca 10-15 minutter. Lad fisken afkøle og tag ringen af.
  4. Rør yoghurten sammen med finthakket agurk og stenbiderrogn i en skål. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  5. Anret fisken på en tallerken med saucen. Pynt med frisk løvstikke og et stykke agurk, der er skåret flot ud.
  6. Server retten sammen med flere grønsager, for eksempel tomater.