Spaghetti med broccoli og ansjos
SPONSORERET indhold

Spaghetti med broccoli og ansjos

Uhmm.. Spaghetti behøver ikke være kedeligt. Og da slet ikke hvis du kaster dig ud i denne version med ansjoser og broccoli.. Prøv engang.

11. sep. 2013 | Opskrift | BoligLiv


Spaghetti med broccoli og ansjos

(4 pers.)

400 g spaghetti
½ broccoli, delt i små buketter
2 fed hvidløg
1 lille tørret chili (eller ½ tsk. fra glas)
4 ansjoser i olie (ikke i lage)
½ dl olivenolie
1 skalotteløg
1 dl tør hvidvin
100 g frisk pecorino (eller parmesan)
salt og sort peber

1. Kog pastaen. Når den næsten er færdig, tilsættes broccolibuketterne. De skal bare koge med 1-2 minutter.
2. Knus hvidløg, chili og ansjoser i en morter, stød det godt. Kom olie på en pande, steg løget gyldent, kom ansjosblandingen ved, og rør rundt.
3. T ilsæt hvidvin, og lad det reducere. Tag pasta og broccoli op med en hulske, og kom det på panden. Vend godt rundt. Tilsæt lidt mere olie, og krydr med salt og peber. Drys med pecorino, og server.



► SE OGSÅ: Tagliatelle med blåmuslinger og friske tomater