Spaghetti a la Disney
SPONSORERET indhold

Spaghetti a la Disney

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Romantisk middag for to...

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
25. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 20 min.
200 g hakket kød (okse, svin eller kalv)
1/2 lille løg (finthakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
1 æg
1 skive lyst brød
50 g parmesanost
1 tsk revet citronskal
1/2 tsk oregano
salt og peber
Endvidere:
2 spsk mel
1 spsk olivenolie
1 glas tomatsovs til pasta
200-250 g spaghetti
parmesanost

  1. Ælt kødet sammen med løg og hvidløg og tilsæt æg, revet brødkrumme og parmesanost, fintrevet citronskal, oregano, salt og peber.
  2. Form farsen til kødboller og tril dem i mel. Brun dem på en pande med olivenolie 4-5 min. og tilsæt tomatsovs. Lad det simre 10-15 min.
  3. Kog pastaen „al dente“ (med bid) efter pakkens anvisning. Hæld pastaen på et dørslag og anret med kødboller og sovs. Giv ekstra parmesanost til.