Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 20 min.
200 g hakket kød (okse, svin eller kalv)
1/2 lille løg (finthakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
1 æg
1 skive lyst brød
50 g parmesanost
1 tsk revet citronskal
1/2 tsk oregano
salt og peber
Endvidere:
2 spsk mel
1 spsk olivenolie
1 glas tomatsovs til pasta
200-250 g spaghetti
parmesanost
- Ælt kødet sammen med løg og hvidløg og tilsæt æg, revet brødkrumme og parmesanost, fintrevet citronskal, oregano, salt og peber.
- Form farsen til kødboller og tril dem i mel. Brun dem på en pande med olivenolie 4-5 min. og tilsæt tomatsovs. Lad det simre 10-15 min.
- Kog pastaen „al dente“ (med bid) efter pakkens anvisning. Hæld pastaen på et dørslag og anret med kødboller og sovs. Giv ekstra parmesanost til.