Spicy marokkansk kylling
Spicy marokkansk kylling
fit living

kylling

Spicy marokkansk kylling

Del på

Denne superlækre middagsret kan du lave på 20 minutter. Nemmere bliver det ikke!

Af Vibeke Lehn | 25.apr.2012 | Mad

0 MIN.

4

700 g kyllingefilet
1 spsk akaciehonning
Salt, peber
1 tsk olivenolie
1-1½ tsk stødt kanel
1-1½ tsk groft stødt spidskommen
2 dåser hakkede, flåede tomater, gerne øko
1,5 dl hønsebouillon
200 g grønne bønner

Citrus couscous:
2 dl fuldkornscouscous
2 dl kogende hønsebouillon
Reven skal og saft af 1 citron 1
 bdt. frisk mynte

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Type

Sådan gør du:

Kom couscousen i en skål, hæld kogende vand over, tilsæt citronskal og -saft. Dæk skålen med plastfilm og lad couscousen trække, mens kyllingen steges.


Varm olien i en stor sauterpande. Vend kyllingekødet med honning, salt og peber, steg det gyldent 3-4 minutter, før kanel og spidskommen blandes ved.

Tilsæt tomater, bouillon samt bønner og steg videre under omrøring i yderligere 8 minutter. Smag til med yderligere krydderier og server med couscous og mynte.


Energi pr. person: 520 kcal., fedt 20%, protein 37%, kulhydrat 43%

Læs alt om Sund aftensmad
Del på
Kommentarer (0)