Sådan laver du spidskålswraps med sommergrønt, gris og spicy rabarbersalsa
Foto: Line Thit Klein | Sådan laver du spidskålswraps med sommergrønt, gris og spicy rabarbersalsa
ALT for damerne

Spidskålswrap med sommergrønt, gris og spicy rabarbersalsa

Spidskålswrap med sommergrønt, gris og spicy rabarbersalsa

Spidskålswrappen er perfekt picnicmad men også god til madpakker og festbuffeter.

Af Mette Helbæk 16.jun.2014 Mad

Rabarbersalsa:
2 spsk honning
2 dl vand
2 stængler rabarber
10 stilke mynte
6 forårsløg, toppene heraf
¼ rød chili.

Grillet gris og grønt:
300 g skinkemignon i helt tynde skiver
8 asparges
12 forårsløg (brug toppene til salsaen)
4 skoleagurker, halverede
12 radiser

Til servering:
Bladene af 1 lille spidskål
100 g feta
tandstikkere

Sådan laver du spidskålswrap med sommergrønt:

Salsa:
Kog vand og honning op. Skær rabarberne i fine tern, og hak myntens blade mellemfint. Skær løgtoppe og chili i tynde strimler. Bland alle ingredienser sammen, og lad salsaen trække på køl frem til servering.

Gris og grønt:
Kom efter tur kød og grønt på en meget varm grill, grillpande eller brug en almindelig pande. Grill kød og grønt få minutter på hver side. Kom det hele op i en skål, og vend med lidt olivenolie, salt og peber.

Servering:
Hæld kogende vand over spidskålsbladene, og læg dem til afdrypning på et viskestykke – så bliver de bløde og nemme at rulle. Lad medspiserne samle deres egne wraps, eller gør det for dem. Kom fyldet oven på kålbladene, og rul stramt sammen. Sæt tandstikkere i for at holde sammen på herlighederne.


PRØV OGSÅ: Hornfisk med nye kartofler, spinat, hyld og rabarber

Henter...