Spinat- og skinkebrød
SPONSORERET indhold

Spinat- og skinkebrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav et lækkert brød med spinat og skinke og servér som tilbehør.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
13. mar. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/bagetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
2 skiver brød (eller lille flute)
1 lille fed hvidløg
15 g smør
150 g frisk spinat
½ dl piskefløde
salt og peber
evt. 25 g revet ost
2 skiver serranoskinke

  1. Rist brødet let og læg det på en bageplade.
  2. Sauter fintsnittet hvidløg i en gryde med smør og vend de skyllede spinatblade i. Lad det varme igennem, så det lige falder sammen.
  3. Tilsæt fløde, salt og peber og lad det koge til en cremet konsistens i ca. 5 min. Vend evt. ost i spinaten og fordel det på brødene.
  4. Læg en skive skinke oven på spinaten. Gratiner brødene under grillen i ovnen, til skinken er sprød, ca. 5 min.
  5. Server straks.