SPONSORERET indhold
Spinatsouffle med ost
4 personer
Ingredienser
250 g frisk spinat
1 spsk. smør
1 spsk. hvedemel
2 dl piskefløde
2 æg
3 spsk. revet ost, f.eks. gruyère eller emmentaler
¾ tsk. salt
peber
- Skyl spinaten grundigt. Kog spinaten op i 2 dl letsaltet vand. Afdryp spinaten i en sigte, og hak den herefter meget fint på et skærebræt.
- Smelt smørret i en gryde, og kom spinaten i. Drys melet over under omrøring, og tilsæt fløden. Kog kort op. Tag gryden fra varmen, og lad spinatblandingen aøle, til den er lunken. Del æg i blommer og hvider. Rør blommerne i spinatmassen. Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i spinatmassen. Kom osten i, og krydr med salt og peber.
- Hæld massen i et smurt ovnfast fad. Stil fadet i ovnen ved 180 gr. på midterste ovnribbe ca. 30 min.