SPONSORERET indhold
Spinattærte med mandelbund
4 |
Total: 45 min
Ingredienser
150 g fuldkornsmel
100 g mandler, malet til mel
2 spk kokosolie
1 æg
400 g frisk spinat, hakket
50 g ricottaost
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
2 spsk olivenolie
havsalt
ca ½ tsk muskatnød
sesamfrø
Sådan laver du tærten
Tænd ovnen på 180 grader. Bland mel og mandler og kom kokosolie og æg i. Dejen skal ikke være for fedtet, men sådan så fingrene ikke sidder fast i dejen. Læg den koldt i en times tid. Bland den hakkede spinat med ricottaost, løg, hvidløg og olivenolie. Krydr med havsalt og muskatnød. Kom tærten i en smurt tærteform, og sørg for, at den går godt op af siderne. Kom fyldet i og hæld sesam-frø over – det giver den dejligste sprøde overflade. Kom den i ovnen, og giv den ca 35 - 40 min.