SPONSORERET indhold
Nem juleand: Sprødstegte andebryster
Juleand på den nemme måde: Andebryst med bagte æbler og granatæblesauce.
4
Ingredienser
Juleand
2 andebryster
salt og peber
4 små røde æbler
1 spsk honning
4 små kanelstænger
4 dl andebouillon
2 spsk koncentreret granatæblesaft
1 spsk æbleeddike
lidt maizena + vand
1 granatæble
radicchiosalat
25 g ristede mandelflager
600 g små aspargeskartofler.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:462 Kcal
-
Fedt:18 %
-
Protein:28 %
-
Kulhydrat:54 %
Sådan gør du
- Steg andebrystet 10 minutter på skindsiden, hæld fedtet fra, vend og steg endnu 10 minutter på kødsiden. Krydr med salt og peber.
- Halvér æblerne, dryp med honning og læg en kanelstang imellem. Bag æblerne 12-14 minutter ved 200 grader.
- Bring andebouillon, granatæblesaft og eddike i kog. Jævn med lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand, tilsæt et par skefulde granatæblekerne, kog op og smag saucen til med salt og peber.
- Bland resten af granatæblekernerne med snittet salat samt ristede mandelflager.
- Servér andebryst i tynde skiver med salat, sauce og kartofler.
- Husk at skære fedtkanten på andebrystet fra ved bordet.