Opskrift på sprød salat med æggedressing
SPONSORERET indhold

Sprød salat med æggedressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En skøn let aftensmad eller frokostret.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
05. jun. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
Total: 25 min

Ingredienser

Croutoner
½ ciabattaflute
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
salt.

4 hoveder hjertesalat eller baby romaine
1 god håndfuld kapersbær
2 hårdkogte æg
1 spsk dijonsennep
1 tsk honning
3 spsk olivenolie
1 spsk hvid balsamico
salt og sort peber.

Sådan laver du sprød salat med æggedressing

Tænd ovnen på 200 grader. Riv brødet i små stykker og kom det i en bradepande med bagepapir. Knus hvidløget over og bland brødstykkerne med olie og lidt salt. Vend det godt sammen, så alle croutoner dækkes af olie med hvidløg. Bag sprøde i ovnen i ca. 8 min.

Skyl og tør salaten og riv den i stykker i en stor salatskål. Hak æggene fint og bland dem med sennep, honning, olie og balsamico til en tyk dressing. Smag til med salt og godt med sort peber.

Vend salaten med æggedressingen og kom kapersbær og croutoner i.

Tip. Du kan evt supplere med stegt kyllingebryst eller et stykke laksefilet, hvis du vil have en mere fyldig ret.

Se også opskrift på eggs florentine med pancetta.