Waldorfsalat
Foto: Mikkel Adsbøl | Waldorfsalat
ALT for damerne

Opskrift på Waldorfsalat

Waldorfsalat

Del på

Waldorfsalaten er i denne version proteinrig og mætter godt.

Af Majbritt Louring Engell/www.netslank.dk | 24.dec.2011 | Mad

0 MIN.

6

400 g fromage frais
lidt salt og peber
3-5 dråber flydende sødemiddel
150 g grønne druer
1 squash, kan udelades
1 bundt blegselleri
1 æble
30 g valnød.

Energi pr. person

100 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Type

Kategori

Nationalitet

Sådan laver du waldorfsalat

Bland fromage frais, lidt salt og peber og smag til med flydende sødemiddel. Snit blegsellerien til tynde strimler. Del druerne. Skræl evt. squashen og hak den og æble og bladselleri fint. Bland fromage frais, blegselleri, totredjedel af druerne, squash og æble.

Pynt salaten med druer og valnødder.

Del på
Kommentarer (0)