Sprøde havreflager med chokolade
SPONSORERET indhold

Sprøde havreflager med chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
16. feb. 2014 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 10 min.
Bagetid: 5 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
50 g havregryn (jeg brugte de store flager)
85 g sukker (1 dl)
60 g mel (1 dl)
1 tsk vaniljesukker
75 g smør
2 spsk lys sirup
2 spsk fløde (9%)
100 g chokolade

  1. Bland gryn, sukker, mel og vaniljesukker. Smelt smør sirup og fløde i en lille gryde og kom det i melblandingen. Rør det sammen.
  2. Sæt med to teskeer dejen på bagepapir lagt på bagepladen. Trykkagerne lidt flade – de flyder lidt, så sæt dem med pæn afstand.
  3. Bag kagerne ved 200 grader i 5 min. Lad dem blive kolde, før de dyppes halvt i smeltet chokolade.