Sprøde limekager
SPONSORERET indhold

Sprøde limekager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
20. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
30 min.
Bagetid:
15 min.
Dejen er fryseegnet
(ca. 60 stk.)
275 g hvedemel
1 tsk bagepulver
250 g smør
100 g sukker
75 g flormelis
1/2 tsk vaniljesukker
1 usprøjtet lime
1 æg (str. L)

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Sigt mel og bagepulver sammen.
  3. Pisk smør, sukker og flormelis cremet og tilsæt vanilje, 2-3 tsk fintrevet limeskal og 1 spsk limesaft.
  4. Tilsæt ægget og rør melblandingen i.
  5. Sæt dejen med teskeer på bageplader med bagepapir og kag kagerne ca. 15 min. – til de er gyldenbrune i kanten.
  6. Lad dem stå på pladerne 1 minut, før de flyttes over på en rist til afkøling.
  7. Opbevar i en kagedåse.