Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Trækketid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
250-300 g afpudset svinemørbrad
1 appelsin (i både)
Marinade og dip:
3 spsk appelsinmarmelade
3 spsk sojasovs
2 spsk chilisovs
1 spsk dijonsennep
1 fed hvidløg (knust)
salt og peber
Salat:
50 g rucolasalat eller babyspinat
300 g kogte korn eller ris (100-125 g rå)
2 revne gulerødder
2-3 spsk olie/eddikedressing
- Rør marinaden sammen og del den i 2 portioner.
- Skær mørbraden i tykke skiver og vend dem sammen med den ene portion marinade. Lad dem trække 20 min.
- Træk kødet på spyd sammen med appelsinbådene og steg dem under grillen i ovnen 4-5 min. på hver side.
- Skyl og slyng salaten/ spinaten grundigt og vend den sammen med de øvrige ingredienser til salaten.
- Servér med resten af marinaden som dip.