kyllingespyd
SPONSORERET indhold

Spyd med wokgrønt & kokos

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kylling med grønsager de luxe.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
23. okt. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

300 g kyllingebryst
2 tsk olie
1 tsk honning
3 spsk sojasauce
salt, peber

Wokgrønt:
300 g broccoli
1 spsk kokosolie
1-2 spsk reven ingefær
1-2 spsk rød karrypasta
200 g groftsnittede grønne bønner
1 groftskåret spidskål eller 1 pose babygrønkål
200 g sukkerærter
2 spsk sød chilisauce
koriander
25 g kokosflager
25 g peanuts
300 g fuldkornsnudler

Sådan gør du: Skær kyllingekødet i tern, kom dem i en skål og vend dem med olie, honning, sojasauce samt salt og peber. Sæt kødet på spid, og steg eller grill dem i 3-4 min. på hver side.

Skær broccolibuketterne fra stilkene, og snit stilkene fint. Varm kokosolie i en wok, og rist ingefær og karrypasta kort. Tilsæt broccolistilkene, og rist dem i et par minutter, før de øvrige grønsager kommes i wokken og steges under omrøring, til de er møre, men stadig har bid. Smag til med salt, peber, sød chilisauce og koriander. Drys med kokosflager samt peanuts, og server grønsagerne til kyllingespiddene sammen med kogte fuldkornsnudler.

Energi pr. person: 630 kcal, fedt 30%, protein 24%, kulhydrat 46%