Opskrift på stegt andebryst med romainesalat
SPONSORERET indhold

Stegt andebryst med romainesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Lene Halmø Terkelsen Foto: Rasmus Baaner
26. nov. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Stegt andebryst
2 andebryster
salt
peber
olie.


Romainesalat med ristede pinjekerner og tørrede tranebær
1-2 romainesalathoveder alt efter størrelse
en halv pose tørrede tranebær
en halv pose ristede pinjekerner, ristede. 

Dressing
4 spsk. koldpresset jomfruolivenolie
2 spsk. balsamisk æbleeddike
½ - 1 tsk. ahornsirup.

Sådan gør du

Stegt andebryst
Snit andebrysterne dybt i skindet, gnubber med salt og peber og steger på panden i ca. 16-18 minutter alt efter størrelse.

Romainesalat med ristede pinjekerner og tørrede tranebær.
Skyl og skær salaten ud i passende størrelse. Drys med tranebær og pinjekerner og Ingredienserne til dressingen piskes sammen med lidt salt og peber og hældes over salaten lige inden serveringen.