Stegt fisk med svampe
SPONSORERET indhold

Stegt fisk med svampe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Stegte fisk og svampe klæder hinanden godt. Her følger en opskrift der kan klares på en lille halv time.

20. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stege/kogetid: 12 min.
300 g fast fisk uden ben, f.eks. laks eller ørred
50 g durummel
1 spsk olie
25 g smør
250 g vilde svampe eller markchampignoner
1 dl piskefløde
2 forårsløg (fintsnittede)
salt og peber
Tilbehør: kartofler, ris eller pasta

  1. Skær fisken i 2 eller 4 stykker og krydr dem med salt og peber. Vend dem i durummel og steg dem på en varm pande med smør og olie ca. 3 min. på hver side.
  2. Tag fisken af panden og hold den varm. Tør panden af og brun de rensede, skivede svampe på panden i lidt smør. Krydr med salt og peber, tilsæt fløde og kog sovsen igennem. Tilsæt forårsløg og fordel sovsen omkring fisken.
  3. Server med kartofler, ris eller pasta.