Stegt flæsk med persillesauce
SPONSORERET indhold

Stegt flæsk med persillesauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
15. jan. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.)

Ingredienser

600 g svinebryst, stegeel. kogestykke, i ½ cm tykke skiver
salt og peber
Persillesauce:
25 g smør
2 spsk. hvedemel
4 dl kogende mælk
3-4 spsk. hakket persille
½ tsk. sukker
salt, peber
Tilbehør:
kartofler, syltede rødbeder og dampede grønne bønner

  1. Dup flæskeskiverne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm panden op ved god varme. Brun skiverne 1 min. på hver side. Skru ned til middelvarme, vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Læg skiverne på køkkenrulle i ca. 1 min. 
  2. Smelt smørret i en gryde. Rør hvedemelet i. Tilsæt lidt mælk ad gangen under omrøring. Kog saucen igennem 3-4 min. under omrøring. Smag saucen til med persille, sukker, salt og peber.