Stegt kylling & grøntsager
Sponseret indhold

Stegt kylling & grøntsager

Stegt kylling & grøntsager

Del på

Lækkert og nemt - hurtig aftensmad med kylling, grøntsager og ris fra Uncle Ben's.

Sponseret indhold Af 16.maj.2017 Mad

20 MIN.

Stegt kylling med grøntsager til 4 personer

500 g kyllingebryst
500 g rød peberfrugt
300 g bønnespirer
200 g løg
30 g olie til stegning
60 g sojasovs
35 g fiskesovs
2 poser Uncle Ben’s ris med hvede, boghvede & quinoa
30 g sesamfrø

Sådan laver du stegt kylling & grøntsager

1. Skær kyllingen i mindre stykker og de røde peberfrugter i lange strimler

2. Pil løgene, og hak dem i små stykker.  Varm olien i en pande, og steg kylling og grøntsager, indtil de er møre.

PRØV OGSÅ: Rejer med ingefær og soja

3. Tilsæt soja- og fiskesovs. Tilsæt bønnespirerne i gryden.

4. Kog Boil-in-Bag-poserne efter anvisning på pakken.

5. Tilsæt risene og bland godt. Lad det simre i cirka 2 minutter. Pynt med sesamfrø og servér.

SE MERE: 6 lækre hverdagsretter med ris & quinoa på under 20 minutter

Del på
Kommentarer (0)
Henter...