Ingredienser
500 g kyllingebryst
500 g rød peberfrugt
300 g bønnespirer
200 g løg
30 g olie til stegning
60 g sojasovs
35 g fiskesovs
2 poser Uncle Ben’s ris med hvede, boghvede & quinoa
30 g sesamfrø
Sådan laver du stegt kylling & grøntsager
1. Skær kyllingen i mindre stykker og de røde peberfrugter i lange strimler
2. Pil løgene, og hak dem i små stykker. Varm olien i en pande, og steg kylling og grøntsager, indtil de er møre.
PRØV OGSÅ: Rejer med ingefær og soja
3. Tilsæt soja- og fiskesovs. Tilsæt bønnespirerne i gryden.
4. Kog Boil-in-Bag-poserne efter anvisning på pakken.
5. Tilsæt risene og bland godt. Lad det simre i cirka 2 minutter. Pynt med sesamfrø og servér.
SE MERE: 6 lækre hverdagsretter med ris & quinoa på under 20 minutter