Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Ikke fryse-egnet
200 g store rå rejer uden skal
2 spsk olivenolie
200 g hvidkål (tykke strimler)
¾ dl sojasovs
2 cm frisk ingefær (finthakket)
2 fed hvidløg (finthakkede)
saft af 1 limefrugt
250 g cherrytomater (halve)
150 g ærter
1 bundt forårsløg (finthakkede)
1 lille bundt koriander
Tilbehør: kogte ris
- Steg rejerne i 1 spsk olie på en stor pande, til de er røde på begge sider. Læg så rejerne på en tallerken.
- Varm 1 spsk olie op på panden og steg hvidkålen hårdt under omrøring, til den bliver godt brun.
- Tilsæt sojasovs, ingefær, hvidløg, limesaft, cherrytomater, ærter, forårsløg og rejerne og kog det hele hurtigt igennem.
- Anret retten på et fad og drys med friske koriander. Servér med kogte ris.