Stegte kyllingelår med karry, gulerodssalat og bulgur
SPONSORERET indhold

Stegte kyllingelår med karry, gulerodssalat og bulgur

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Når det er koldt udenfor er der intet som hjemlig og hyggelig vintermad - her i form af stegte kyllingelår med bl.a. karry. Bon appetit.

Af: Katrine Klinken Foto: Line Falck
08. mar. 2016 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 45 min.
Stege-/kogetid: 45 min.
4 store kyllingelår (over- og underlår)
2 spsk. olie
2-3 tsk. stærk karry
1-2 tsk. salt
Bulgur med persille og feta:
4 dl bulgur
6 dl vand
1 tsk. salt
1 dl persille
2-3 spsk. olivenolie
100-150 g feta (eller salatost)
Gulerodssalat med lime:
500 g gulerødder
1 lime
Tilbehør: limestykker

  1. Gnid kyllingelårene med en blanding af olie og karry. Læg kyllingelårene på bagepapir i et ovnfast fad. Krydr med salt.
  2. Sæt fadet i ovnen, og bag i ca. 45 min. ved 175 grader, til lårene er gennemstegte. Del lårene i over- og underlår. Servér med bulgur med persille og feta og gulerodssalat med lime samt limestykker.
  3. Bulgur med persille og feta:
  4. Bring vand i kog, og tilsæt salt og bulgur. Kog i 10 min. ved svag varme under låg. Sluk, og lad bulguren trække færdig i ca. 10 min.
  5. Bland bulgur med hakket persille og olivenolie, og smuldr feta i blandingen.
  6. Gulerodssalat:
  7. Høvl gulerødderne med en tyndskræller/kartoffelskræller, bland med friskpresset limesaft, og krydr med lidt salt.