Ingredienser
Arbejdstid:
20 min.
Koge/stegetid:
15 min.
Ikke fryse-egnet
2 æg
1 spsk olie
150 g ægnudler
1 løg
1 fed hvidløg
500 g friske grønsager (f.eks. peberfrugter, blegselleri, sukkerærter) eller en frossen wokblanding
2-3 spsk østerssovs
soja
knust chili
salt og peber
- Pisk æggene sammen med lidt salt og peber og steg dem som en omelet på en pande med halvdelen af olien.
- Hæld omeletten over på et bræt og skær den i strimler.
- Kog nudlerne efter pakkens anvisning.
- Steg fintsnittet løg og hvidløg i en wok eller stegepande med resten af olien.
- Tilsæt fintsnittede grønsager og steg dem møre under omrøring ca. 5 min.
- Tilsæt nudler, østerssovs og æg og steg under omrøring, til det er gennemvarmt.
- Smag til med soja og chili og servér straks.