Stegte nudler med grøntsager og æg
Foto: Thomas Hergaard | Stegte nudler med grøntsager og æg.
Hjemmet

Stegte nudler med grøntsager og æg

Stegte nudler med grøntsager og æg

Del på

Stegte nudler med grøntager og æg kan være et lækkert alternativ til den sædvanlige pastaret. Og så er retten ovenikøbet nem at lave.

Af Sandra Leigh Draznin 05.jan.2016 Mad

35 MIN.

Stegte nudler til 2 personer

Stegte nudler med grøntsager og æg


Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min.

Ikke fryseegnet


2 æg
1 spsk olie
150 g ægnudler
1 løg
1 fed hvidløg
500 g friske grønsager (f.eks. peberfrugter, blegselleri, sukkerærter) eller en frossen wokblanding
2-3 spsk østerssovs
soja
knust chili
salt og peber

Sådan laver du stegte nudler med grøntsager og æg


1. Pisk æggene sammen med lidt salt og peber og steg dem som en omelet på en pande med halvdelen af olien.


2. Hæld omeletten over på et bræt og skær den i strimler.


3. Kog nudlerne efter pakkens anvisning.


4. Steg fintsnittet løg og hvidløg i en wok eller stegepande med resten af olien.


5. Tilsæt fintsnittede grønsager og steg dem møre under omrøring ca. 5 min.

Find flere tips til nem aftensmad


6. Tilsæt nudler, østerssovs og æg og steg under omrøring, til det er gennemvarmt.


7. Smag til med soja og chili og servér straks.

Læs alt om nem aftensmad
Del på
Kommentarer (0)
Henter...