Sprøde sommergrønsager
SPONSORERET indhold

Stegte nye kartofler med asparges, ærter, ost og skinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lækker, mættende ret til travle dage.

Af: Mette Helbæk Foto: Stine Christensen/Skovdal
24. jul. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
4 personer

Ingredienser

20 g smør
500 g nye kartofler, kogte
400 g grønne asparges
4 forårsløg
100 g ærter, friskbælgede
salt og peber
50 g ost, f.eks. comté
4-5 stilke frisk oregano
50 g rucola
100 g skiveskåret skinke, f.eks. Serrano

Sådan gør du

Smelt smørret på en pande. Skær kartoflerne i halve, og læg dem med skæresiden nedad på panden. Steg dem gyldne på skæresiden, og vend dem så om. Skær asparges og forårsløg i ringe, og kom dem på panden sammen med ærterne. Giv godt med salt og peber, og rør godt rundt i panden i 2-3 minutter. Riv så osten ud over panden. Lad panden stå på varmen, til osten begynder at smelte.

Kom godt med salt og peber på, og server med friskklippet oregano, rucola og skinke på toppen.

PRØV OGSÅ:  Hurtig pulled pork med tacos og spicy jordbærsalsa 

PRØV OGSÅ: Portobello-burger med BBQ-sauce 

PRØV OGSÅ: Rullesteg - a la porchetta