Straciatella med dadler
SPONSORERET indhold

Straciatella med dadler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre dadler fyldt med marcipan og overtrukket med chokolade. Det er klassisk julekonfekt, når det er allerbedst!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
13. nov. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(20 stk.)

Ingredienser

25 tørrede stenfri dadler
100 g ren rå marcipan
2 tsk. usprøjtet appelsinskal
1 spsk. appelsinsaft
150 g mørk chokolade
50 g hvid chokolade

Sådan laver du straciatella med dadler

  1. Ælt marcipanen med appelsinskal og -saft. Fyld det i dadlerne. Smelt den hakkede chokolade – mørk for sig og hvid for sig (se nederst).
  2. Dyp først dadlerne i den mørke chokolade, og læg dem på bagepapir.
  3. Fordel den hvide chokolade over i tilfældige mønstre med en teske.
  4. Lad dem størkne på bagepapir. 

Anbefalet til dig