Bananis
SPONSORERET indhold

Sund bananis på nul komma fem

OK sund og sund - det kommer an på hvor tykt et lag chokolade du dypper den i, men alligevel....

Foto: Henrik Freek Christensen
23. maj. 2012 | Opskrift | BoligLiv


BANANIS MED CHOKOLADE
Endelig bliver der brug for de modne bananer i frugtskålen! Dyp de frosne bananer i smeltet chokolade og kagekrymmel – og du får de lækreste og delvis sunde bananis til alle husets børn.

Tid: ca. 20 minutter plus frysetid.
(12 stk.)

4 bananer
ispinde eller tandstikkere
200 g mørk chokolade
50 g smør
chokoladekrymmel

1. Skræl bananerne, og skær hver banan i tre stykker. Stik en ispind i hver, og stil dem på en bakke. Dæk med folie, og stil bananerne på frost i min. 2 timer.

2. Kom chokolade og smør i en skål, og smelt ved svag varme over vandbad. Lad blandingen smelte, før den røres sammen. Hæld chokoladekrymmel op på en tallerken.

3. Tag bananerne ud af fryseren. Dyp dem i chokoladen og dernæst hurtigt i chokoladekrymmel. Stil bananerne tilbage i fryseren i ca. 30 minutter.

TIP
Ispinde af træ i forskellige størrelse kan købes hos bl.a. Panduro Hobby 100 stk. 15 kr.

► SE OGSÅ: 7 lækre opskrifter på flødeis og sorbet
► SE OGSÅ: Hjemmelavet jordbærsorbet
► SE OGSÅ: Nem vandmelon-is

Anbefalet til dig