WRAP
SPONSORERET indhold

Sund wrap og blomkålssalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Vil du tabe dig − og må vægttabet godt holde? Så prøv denne opskrift

Af: Lone Helleskov / Opskrifter Christian Bitz og Arne Astrup Foto: Mikkels Adsbøl
29. jun. 2012 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

6-8 fuldkornswraps, tilberedt som anvist på pakken
500 g kyllingebryst, skåret i tynde strimler
1 spsk jordnøddeolie
50 g cashewnødder eller jordnødder
1 spidskål, snittet fint
2 spsk akaciehonning
1 lime, saft og fintrevet skal
3 spsk græskarkerner
200 g hvide bønner, udblødt og kogt som anvist på posen/dåsen
1 bdt. basilikum, hakket
1 bdt. oregano, hakket

Salat af blomkål:
½ blomkål, delt i små buketter
1 citron, saft og skal
50 g parmesan, høvlet
50 g mandler, ristet af, vendt i soja på panden

Sådan gør du:

Lav blomkålssalaten først ved at blande alle ingredienser i en skål.

Herefter laver du fyldet til wrappen: Brun kødet godt af i jordnøddeolie på en glohed wok og tag herefter af varmen. Vend nødderne med det varme kød i en skål.


Kom kålen i en anden skål. Hæld honning over med saft og skal af en lime. Drys græskarkerner over og bland med bønnerne. Tilsæt til sidst basilikum og oregano.


Bland det hele med kød på en glohed wok i et par minutter. Smag til med lidt salt og peber. Læg fyldet oven på de varme wraps og server med salaten.

 

Opskriften er fra bogen Verdens bedste kur af Arne Astrup og Christian Bitz