Suppe: Kold agurkeavocadosuppe  med krydderurter, caynnepepper og valnødder
Foto: Mikkel Adsbøl
ALT for damerne

Suppe: Kold agurkeavocadosuppe med krydderurter, caynnepepper og valnødder

Del på
Af Louise Bruun | 12.aug.2011 | Mad

0 MIN.

4 personer

2 agurker
2 avocadoer
2 glas vand
1 bundt basilikum, hakket
1 bundt mynte, hakket
1 håndfuld valnødder
½-1 tsk cayennepeber
1 citron, saften heraf
4 spsk olivenolie
1 løg
2 fed hvidløg
havsalt

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Sådan laver du suppen

Vask, og skær agurken i mindre dele. Del de to avocadoer, og tag stenen ud. Gem halvdelen af de hakkede krydderurter til pynt, og tilføj ellers alle ingredienserne i en foodprocessor eller blender, og kør, til du har en dejlig blød og læskende suppe Pynt med krydderurterne.

Se også opskrift på Suppe: Kold og stærk avocadosuppe.

Få mere inspiration til lækker mad på »altfordamerne.dk.


Nøgleord til denne opskrift: suppe, augrkesuppe, avocadosuppe, krydderurt, valnødder, opskrift.

Del på
Kommentarer (0)