Svamperisotto
SPONSORERET indhold

Svamperisotto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne ret kan både laves af dyrkede svampe og af fine spisesvampe som kantarel eller karljohan.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
15. sep. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

300-400 g svampe (renset vægt)
50-75 g smør til stegning
2 skalotteløg
3 dl risottoris
2 dl hvidvin
6-7 dl lys bouillon
parmesan og persille til servering

  1. Sauter svampene i det meste af smørret i en dyb pande. Tilsæt hakket skalotteløg og ris, og rør, til risene er klare.
  2. Tilsæt hvidvin, og vend forsigtigt. Tilsæt gradvis bouillon under forsigtig omrøring, til konsistensen er tilpas. Læg låg på, og hold det varmt. Rør resten af smørret i retten, og server med parmesan og persille.