Svinekød i wok med kål
SPONSORERET indhold

Svinekød i wok med kål

16. jun. 2009 | Opskrift | BoligLiv



Har man først snittet grønsagerne, tager det ikke lang tid at tilberede denne wokret. En rest smager også godt kold dagen derpå.

Tilberedningstid: ca. 30 minutter

(4 pers.)

½ kålhoved
200 g mange tout ærter
2 peberfrugter
1 spsk. sesamolie
400 g svinekød i strimler til wok
2 fed presset hvidløg
3 tsk. friskrevet ingefær
2 spsk. fiskesauce
saft af 1 lime
1 pakke nudler
sojasauce

1.
Fjern stokken fra kålen, og snit kålen fint. Snit mange tout ærterne, og skær peberfrugterne i strimler.
2.
Varm olien i en wok, og svits kødet i ca. 2 minutter på hver side. Tilsæt presset hvidløg og ingefær, og vend det godt sammen.
3.
Tilsæt kål, peberfrugter, fiskesauce og limesaft, og steg det, indtil kålen er mør, men stadig har bid. Det tager ca. 5 minutter.
4.
Kog nudlerne i rigeligt letsaltet vand, skyld i koldt vand og afdryp.
5.
Vend nudlerne i wokken, og smag til med sojasauce.