Ingredienser
Arbejdstid:
20 min.
Stegetid:
ca. 10 min. i alt
Ikke fryse-egnet
400 g hakket svinekød
3-4 spsk vindruekerneolie
1 aubergine på ca. 350 g (skåret i bjælker)
3-4 forårsløg (skåret i skrå skiver)
2 fed hvidløg (finthakkede)
2 spsk frisk, revet ingefær
1 stykke rød chili (fintsnittet)
2 dl bouillon
2 spsk østerssauce (på flaske i supermarkedet)
2-3 spsk storbladet persille
- Lad olien blive varm i en dyb pande eller wok.
- Svits auberginestykkerne, til de er lysebrune.
- Tag dem op og kom dem på fedtsugende papir.
- Svits derefter svinekød, forårsløg og hvidløg.
- Bland revet ingefær i sammen med chili. Mængden af chili afpasses efter smag.
- Kom auberginerne i og tilsæt bouillon og østerssauce.
- Lad det hele koge i 2-3 minutter endnu. Bland persillen i og server.