Svinekød med aubergine
SPONSORERET indhold

Svinekød med aubergine

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
21. maj. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
20 min.
Stegetid:
ca. 10 min. i alt
Ikke fryse-egnet
400 g hakket svinekød
3-4 spsk vindruekerneolie
1 aubergine på ca. 350 g (skåret i bjælker)
3-4 forårsløg (skåret i skrå skiver)
2 fed hvidløg (finthakkede)
2 spsk frisk, revet ingefær
1 stykke rød chili (fintsnittet)
2 dl bouillon
2 spsk østerssauce (på flaske i supermarkedet)
2-3 spsk storbladet persille

  1. Lad olien blive varm i en dyb pande eller wok.
  2. Svits auberginestykkerne, til de er lysebrune.
  3. Tag dem op og kom dem på fedtsugende papir.
  4. Svits derefter svinekød, forårsløg og hvidløg.
  5. Bland revet ingefær i sammen med chili. Mængden af chili afpasses efter smag.
  6. Kom auberginerne i og tilsæt bouillon og østerssauce.
  7. Lad det hele koge i 2-3 minutter endnu. Bland persillen i og server.