Svinekoteletter med salvie og pancetta
Mange har et lidt anstrengt forhold til svinekød, men det er dejligt kød, som er let at få i en god kvalitet. Det smager rigtig dejligt i denne blanding med salvie og pancetta. Hvis du ikke kan få fat i pancetta, kan du sagtens bruge bacon. Salvie er kaldt udødelighedens urt, da den har så mange virk-somme stoffer i sig, der især styrker leveren, og derved holder dig ung sund og stærk. Hvidløg er antibakterielt, og virker meget styrkende på din mave.
Ingredienser
4 store gode svinekoteletter
2 bundt frisk salvie
6 skiver pancetta
lidt olivenolie
4 fed hvidløg, hakket
4 løg, hakket
lidt hvidvin
smør til panden
Sådan laver du svinekoteletter
1. Pak koteletten ind – først i salvie, og dernæst pancetta, som du ruller omkring kødet. Steg koteletten hurtigt på panden (gerne en grillpande) i lidt olie ved høj varme.
2. Tag et ildfast fad og kom koteletterne ned i sammen med de hakkede hvidløg og de hakkede løg. Bag koteletterne færdigt i ovnen i ca. 5 min. ved 200 grader.
Tip:
Server koteletterne med lækert tibehør – f.eks: