'
Opskrift på svinekoteletter med salvie og pancetta
Foto: Mikkel Adsbøl | Svinekoteletter med salvie og pancetta
ALT for damerne

Opskrift på svinekoteletter med salvie og pancetta

Svinekoteletter med salvie og pancetta

Mange har et lidt anstrengt forhold til svinekød, men det er dejligt kød, som er let at få i en god kvalitet. Det smager rigtig dejligt i denne blanding med salvie og pancetta. Hvis du ikke kan få fat i pancetta, kan du sagtens bruge bacon. Salvie er kaldt udødelighedens urt, da den har så mange virk-somme stoffer i sig, der især styrker leveren, og derved holder dig ung sund og stærk. Hvidløg er antibakterielt, og virker meget styrkende på din mave.

Af Louise Bruun 09.aug.2017 Mad

20 MIN.

4 personer

4 store gode svinekoteletter
2 bundt frisk salvie
6 skiver pancetta
lidt olivenolie
4 fed hvidløg, hakket
4 løg, hakket
lidt hvidvin
smør til panden

Sådan laver du svinekoteletter

1. Pak koteletten ind – først i salvie, og dernæst pancetta, som du ruller omkring kødet. Steg koteletten hurtigt på panden (gerne en grillpande) i lidt olie ved høj varme.

2. Tag et ildfast fad og kom koteletterne ned i sammen med de hakkede hvidløg og de hakkede løg. Bag koteletterne færdigt i ovnen i ca. 5 min. ved 200 grader.

Tip:
Server koteletterne med lækert tibehør – f.eks: 

Salat: Friske ærter med mynte og gedefeta 

Sorte ris med hot tomat- og chilipasta

Henter...