Syltede ingefærgræskar
SPONSORERET indhold

Syltede ingefærgræskar

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

27. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
1 glas

Ingredienser

500 g græskarkød


Forlage:
l kogt koldt vand
2 tsk. salt
1 dl eddike


Syltelage:
2 dl vand
150 g sukker
1 dl lys sirup
saften af 1 appelsin
2 spsk. sennepsfrø
50 g skrællet ingefærknold,
skåret i tynde flager

  1. Skær græskarkødet i 1 x 1 cm tern. Bland forlagen, og hæld den over. Lad det stå køligt og tildækket natten over. Si forlagen fra og kasser den.
  2. Kom alle ingredienserne til syltelagen i en gryde, og kog det op. Kom græskarternene i, og kog dem ca. 10 min. Tag græskarternene op med en hulske, og læg dem i rene og skoldede glas.
  3. Kog syltelagen lidt ind, til der dannes seje bobler. Skum af. Hæld den varme lage over græskarternene. Læg en omvendt underkop eller lign. over, til alle ternene holdes under lagen.
  4. Luk glasset til, og opbevar det mørkt og køligt.