Ingredienser
500 g græskarkød
Forlage:
l kogt koldt vand
2 tsk. salt
1 dl eddike
Syltelage:
2 dl vand
150 g sukker
1 dl lys sirup
saften af 1 appelsin
2 spsk. sennepsfrø
50 g skrællet ingefærknold,
skåret i tynde flager
- Skær græskarkødet i 1 x 1 cm tern. Bland forlagen, og hæld den over. Lad det stå køligt og tildækket natten over. Si forlagen fra og kasser den.
- Kom alle ingredienserne til syltelagen i en gryde, og kog det op. Kom græskarternene i, og kog dem ca. 10 min. Tag græskarternene op med en hulske, og læg dem i rene og skoldede glas.
- Kog syltelagen lidt ind, til der dannes seje bobler. Skum af. Hæld den varme lage over græskarternene. Læg en omvendt underkop eller lign. over, til alle ternene holdes under lagen.
- Luk glasset til, og opbevar det mørkt og køligt.