Syltede rødbeder
SPONSORERET indhold

Syltede rødbeder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sådan laver du syltede rødbeder.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Martin Dyrløv
15. dec. 2015 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 1 time
1 kg rødbeder
6 dl eddike
4 dl sukker
2 spsk. salt
1 spsk. sennepsfrø
1 tsk. sorte peberkorn
1 tsk. nelliker
2 stjerneanis
1 kanelstang

  1. Kog 1 kg vaskede rødbeder møre i vand med salt (30-45 min.).
  2. Læg dem i koldt vand, og gnub skrællen af.
  3. Skær rødbederne i skiver, og fordél i sylteglas med 2 skiver skrællet peberrod i hver.
  4. Kog 6 dl eddike med 4 dl sukker, 2 spsk. salt, 1 spsk. sennepsfrø, 1 tsk. sorte peberkorn, ½ tsk. nelliker, 2 stjerneanis og 1 kanelstang.
  5. Hæld den varme lage over, luk til, og lad rødbederne trække i mindst 3 dage før brug.