Syltede rødbeder med balsamico
SPONSORERET indhold

Syltede rødbeder med balsamico

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
01. aug. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
(ca. 1 l)
1 kg små runde rødbeder
1/2 l æbleeddike
1 dl balsamico
300 g rørsukker
1 tsk salt
3 stk. hel allehånde
3 stk. hel sort peber
evt. konserveringsmiddel

  1. Vask rødbederne og kog dem i letsaltet vand ca. 25 min. Hæld vandet fra rødbederne og læg dem i iskoldt vand.
  2. Smut skrællen af dem og fordel dem i rengjorte, skoldede glas.
  3. Giv æbleeddike, balsamico, sukker, salt, og krydderier et opkog og hæld det over rødbederne.
  4. Luk glassene til og opbevar dem et mørkt og køligt sted.
  5. Server rødbederne som tilbehør eller brug dem i salater.