Syltede valnødder med appelsin
SPONSORERET indhold

Syltede valnødder med appelsin

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Syltede valnødder med appelsin er lækre som tilbehør til f.eks. ost, is eller en chokoladekage.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
08. nov. 2016 | Opskrift | Hendes Verden
1-2 glas syltede valnødder med appelsin

Ingredienser

Syltede valnødder med appelsin

 

200 g valnødder
3 dl sukker
1 dl vand
3 dl flydende honning
3 tsk. revet usprøjtet appelsinskal

Sådan laver du syltede valnødder med appelsin


1. Kog valnødderne op i vand, og lad dem trække 5 min. Hæld dem til afdrypning i en sigte. kom dem herefter i rene, skoldede glas.

 

2. Kog sukker og vand op, til sukkeret er smeltet. Kom honning og appelsinskal i. kog det sammen et par min.

 

3. Hæld lagen over valnødderne. Luk glassene til, og opbevar dem i køleskab.