Tandoori-fisk med agurkesalat og ris
SPONSORERET indhold

Tandoori-fisk med agurkesalat og ris

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn indisk-krydret fisk med let tilbehør.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
29. nov. 2013 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Stege/kogetid: ca. 20 min.
Fisken er fryse-egnet (uden salat)
1 rødfisk (eller 2 stk. rødfisk i filet med skind, ca. 600 g)
1 spsk tandoori-krydderi (fås i velassorterede supermarkeder og hos etniske købmænd)
2 spsk olie
2 tsk salt
Agurkesalat med peanuts:
1 agurk (små tern)
1 spsk citronsaft
2 spsk rødløg (eller salatløg, finthakkede)
2 spsk persille (finthakket)
2 spsk saltede peanuts
Tilbehør: ris og citronbåde
Pynt: bredbladet persille

  1. Skrab evt. fisken fri for skæl eller bed fiskehandleren om at gøre det. Skær fisken ud i 4 stykker og skær et par snit i fiskeskindet, så det ikke sprækker under stegning.
  2. Gnid fisken med tandoori og steg den i 7-8 min. i varm olie på en pande med skindsiden nedad. Tryk fisken mod panden med en palet. Krydr med salt.
  3. Agurkesalat: Bland ingredienserne til agurkesalaten.
  4. Servér varm stegt fisk med agurkesalat, friskkogte ris og citron. Pynt med persille.