Ingredienser
Arbejdstid: 15 min.
Stegetid: 5 min.
2-4 fadkoteletter (ca. 275 g i alt)
1 tsk stødt tandoori masala (eller ½ tsk karry + ½ tsk paprika)
½ spsk olie
Agurkesalat:
½ agurk
2 dl græsk yoghurt
frisk mynte
¼ tsk spidskommen
salt og peber
Tilbehør:
(naan)brød eller stegte kartofler
- Start med agurkesalaten: vask agurken og halvér den på langs. Skrab kernerne ud og snit agurken i tern eller skiver. Rør yoghurt sammen med friskhakket mynte, spidskommen, salt og peber og vend agurkerne i. Rør tandoori-krydderiet sammen med olien og smør den på koteletterne. Steg dem på en varm grill eller grillpande – ca. 2 min. på hver side. Servér med agurkesalat og brød (f.eks. indisk naanbrød) eller stegte kartofler.