Tapas med rødspættefileter
SPONSORERET indhold

Tapas med rødspættefileter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
07. maj. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stege/bagetid: 12-14 min.
Ikke fryse-egnet
250 g rødspættefileter
150 g frisk spinat
1 lille rødløg
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
2 spsk pinjekerner
1 spsk rosiner
1 pakke Serranoeller
Parmaskinke
Tilbehør:
rucolasalat, soltørrede tomater, sorte oliven, ristet brød

  1. Tænd ovnen på 210 grader.
  2. Skyl og slyng spinaten.
  3. Sauter finthakket rødløg og hvidløg bløde i en gryde med olie og tilsæt spinaten. Vend rundt, til det netop falder sammen, og hæld det ud på en tallerken.
  4. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande og vend dem i spinaten sammen med rosiner. Smag til med salt og peber.
  5. Del fileterne på langs, drys dem med friskkværnet salt og peber og rul dem med spinatfyldet.
  6. Læg en skive skinke rundt om hver fiskerulle og hæft evt. med en tandstikker. Læg rullerne i en bradepande foret med bagepapir og sæt dem i ovnen ca. 8 min.
  7. Tag dem ud og anret dem på tallerkner med skyllet rucolasalat, soltørrede tomater og oliven.
  8. Server med ristet brød.