Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stege/bagetid: 12-14 min.
Ikke fryse-egnet
250 g rødspættefileter
150 g frisk spinat
1 lille rødløg
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
2 spsk pinjekerner
1 spsk rosiner
1 pakke Serranoeller
Parmaskinke
Tilbehør:
rucolasalat, soltørrede tomater, sorte oliven, ristet brød
- Tænd ovnen på 210 grader.
- Skyl og slyng spinaten.
- Sauter finthakket rødløg og hvidløg bløde i en gryde med olie og tilsæt spinaten. Vend rundt, til det netop falder sammen, og hæld det ud på en tallerken.
- Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande og vend dem i spinaten sammen med rosiner. Smag til med salt og peber.
- Del fileterne på langs, drys dem med friskkværnet salt og peber og rul dem med spinatfyldet.
- Læg en skive skinke rundt om hver fiskerulle og hæft evt. med en tandstikker. Læg rullerne i en bradepande foret med bagepapir og sæt dem i ovnen ca. 8 min.
- Tag dem ud og anret dem på tallerkner med skyllet rucolasalat, soltørrede tomater og oliven.
- Server med ristet brød.