Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Koge/bagetid: 45 min.
Ikke fryse-egnet
1 pakke tærtedej (250 g)
250 g gulerødder
250 g rødbeder
1 spsk farin
1 spsk citronsaft
25 g smør
21/2 dl vand
salt og peber
2-3 æg
citronskal og persille
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Læg tærtedejen i en form, prik den med en gaffel og forbag den ca. 15 min.
- Skær de skrællede grønsager i tynde strimler eller riv dem groft.
- Smelt farin, citronsaft og smør i en gryde og tilsæt grønsagerne. Vend dem godt rundt og tilsæt vand, salt og peber. Lad det simre 5 min. og hæld det i en skål til afkøling.
- Pisk æggene sammen og vend dem i grønsagerne. Fyld det i tærtebunden og bag tærten ved 200 grader i ca. 25 min.
- Drys med fintrevet citronskal og hakket persille ved servering.