Opskrift på raw food tærte med hindbær og mango
SPONSORERET indhold

Tærte med hindbær og mango på raw food maner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her er ingen bagning eller anden opvarmning, og derfor er alle vitaminer og mineraler intakte. Tilmed indeholder tærten intet sukker, kun skønne tørrede frugter med masser af kostfibre og mineraler.

Af: Louise Bruun Foto: Maria Sattrup og Line Thit Klein
13. sep. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
Raw food tærte til 7 personer | Total: 15 min

Ingredienser

Tærtedej:
12 dadler, udblødte
2 dl mandler, udblødte
3 dl friskkværnede hørfrø
1 spsk kokosolie.

Hindbærcreme:
2 dl hindbær, frosne
1 avocado
1/2 vaniliestang
1 spsk agavesirup.

Mangocreme:
3 dl mango
½ dl cashewnødder, udblødt i vand
2 spsk kokosolie
1 spsk agavesirup
1 tsk limesaft
2 spsk æblemost
evt. kiwiskiver til pynt.

Sådan gør du

Tærtedej:
Blend først alle dadlerne og kokosolien til en fin jævn masse. Kom mandlerne ved og blend det til en lidt grovere masse. Rør til sidst hørfrøene i for at samle massen. Den skal have konsistens som en tærtedej.

Hindbærcreme:
Alt blendes til en mousse.

Mangocreme:
Kom alle ingredienser i en blender og kør til fin jævn mousse.

Læg tærtedejen i et fint tærtefad. Pres tærtedejen ned i fadet, så den ligger jævnt fordelt. Kom den i køleskab, og lad den hvile i en time – den skal være helt hård. Kom først hindbærcremen på tærtebunden, og fordel den helt ud til siderne. Kom bagefter mangocremen ovenpå, så man stadig kan se hindbærcremen. Kom i køleskabet til den skal spises og pynt evt. med kiwiskiver.