Opskrift på sund tærte
SPONSORERET indhold

Tærte på den sunde måde

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
27. maj. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 40 min

Ingredienser

Dej
200 g hvid hvedemel
1 spsk olie
200 g kvark
1/2 tsk salt.

Fyld:
100 g drænet gedeost i olie
100 g græsk yoghurt.
250 g cherry tomater
1-2 tsk hvid balsamico
1 håndfuld mynteblade
200 g groft brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    472 Kcal
  • Fedt:
    26 %
  • Protein:
    20 %
  • Kulhydrat:
    54 %

Sådan gør du

Ælt hvede, olie, kvark og salt sammen til en dej. Rul den ud og læg den i en smurt tærteform. Forbag tærtedejen 15 min. midt i ovnen ved 200 grader.

Rør gedeost og yoghurt sammen og smør det på tærtebunden.

Halvér tomaterne og læg dem ovenpå. Bag tærten endnu 20 min.

Dryp med balsamico, drys med mynte og servér med ekstra brød.