Tarteletter med ærter og asparges
SPONSORERET indhold

Tarteletter med ærter og asparges

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fyld tarteletterne med friske eller letkogte grønsager vendt i en krydret og cremet dressing. Arbejdstid: 20 min. Koge-og stegetid: 5 min. Ikke fryse-egnede

23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
8-10 stk

Ingredienser

125 g bacon (i små tern)
250 g ærter
4-5 grønne asparges (i 3 cm stykker)
1 dl cremefraiche (18%)
citronsaft, cayennepeber og salt

  1. Rist baconterningerne sprøde og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
  2. Kog ærter og asparges i 2 min. i letsaltet vand. Lad dem dryppe af.
  3. Rør cremefraiche med citronsaft og smag til med cayennepeber og salt. Vend ærter og asparges i.
  4. Lun tarteletterne og kom fyldet i.
  5. Fordél bacon på toppen.